Τιμητική Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με την παρουσία της ΕΚΕ

Τιμητική Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με την παρουσία της ΕΚΕ

19/4/2016                                                                                                                   9.20

 

Σε τιμητική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης μετά από την εξαιρετική πρωτοβουλία του Διευθυντή της Α’ Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ κ. Χαράλαμπου Καρβούνη, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Στέφανος Φούσας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους τρεις Πανεπιστημιακοί και δύο Διευθυντές ΕΣΥ που συνταξιοδοτήθηκαν μετά από πολύχρονη προσφορά στον πανεπιστημιακό και ιατρικό χώρο.

Ο κ. Στέφανος Φούσας εξήρε τη συνεργασία Πανεπιστημίου και ΕΣΥ και την ανάγκη για αγαστή συνεργασία των Πανεπιστημιακών και των Ιατρών του ΕΣΥ, με στόχο την ανάδειξη τόσο του ερευνητικού όσο και του κλινικού έργου, που είναι ιδιαιτέρας σημασίας και τα δύο.

Επισήμανε τέλος τη σταθερή βούληση της ΕΚΕ να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των Καρδιολόγων, ώστε να συνεχίσει η Καρδιολογία στην Ελλάδα να είναι σε υψηλό επίπεδο συμμετέχοντας ενεργά και ισότιμα στις νεότερες εξελίξεις.

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *