Πρόγραμμα ιατρικών επισκέψεων και εξετάσεων με αφορμή την Παγκόσμιας Ημέρας Υγεία

Πρόγραμμα ιατρικών επισκέψεων και εξετάσεων με αφορμή την Παγκόσμιας Ημέρας Υγεία

7/4/2016                                                                                                            14.20

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, σήμερα Πέμπτη 7 Απριλίου, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ προσφέρει το ετήσιο πρόγραμμα εξωτερικών ιατρειών «1 χρόνο υγεία» στη συμβολική τιμή των 15€ για ενήλικες και 10€ για παιδιά.

Το πρόγραμμα μπορούν να το αποκτήσουν όλοι όσοι επισκεφτούν τις ιστοσελίδες των νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ: www.hygeia.gr και www.mitera.gr καθώς και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/mitera.hospital, www.facebook.com/HygeiaHospital, www.facebook.com/ygeianet από σήμερα Πέμπτη 7 Απριλίου έως και την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016.

Το πρόγραμμα «1 χρόνο υγεία» για ενήλικες παρέχει απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις σε 29 ειδικότητες στα Νοσοκομεία και τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, απεριόριστες επισκέψεις για έκτακτα και επείγοντα περιστατικά στις εφημερεύουσες ειδικότητες των Εξωτερικών Ιατρείων των Νοσοκομείων, έκπτωση έως και 70% σε διαγνωστικές μη επεμβατικές εξετάσεις και χρήση τηλεφωνικού κέντρου για πληροφορίες και ραντεβού όλο το 24ωρο.

Για τα παιδιά, το πρόγραμμα προσφέρει απεριόριστες επισκέψεις για έκτακτα και επείγοντα περιστατικά σε παιδίατρο και παιδοχειρουργό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, έκπτωση 20% για προγραμματισμένα ραντεβού σε όλες τις υπο- ειδικότητες της παιδιατρικής και έκπτωση έως και 70% για διαγνωστικές μη επεμβατικές εξετάσεις.

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία, η Πρόεδρος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, κα Αρετή Σουβατζόγλου δήλωσε «Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας είναι ημέρα γιορτής για όλους τους ανθρώπους. Με τη σφραγίδα της ποιότητας των νοσοκομείων και των διαγνωστικών κέντρων του Ομίλου μας, στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να μεταδίδουμε το μήνυμα της πρόληψης ως στάση ζωής για όλους τους ανθρώπους. Στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ, άλλωστε, υπηρετούμε με σεβασμό και υπευθυνότητα το υπέρτατο αγαθό της Υγείας, καθώς η Υγεία μας είναι πάνω απ’ όλα».

 

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *