Έγκριση δαπανών για τον πόλεμο κατά του Έμπολα ζητά ο Ομπάμα

Έγκριση δαπανών για τον πόλεμο κατά του Έμπολα ζητά ο Ομπάμα

3/12/2014         9:00

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κάλεσε χθες  το Κογκρέσο να εγκρίνει ποσό 6,18 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τη χρηματοδότηση του αγώνα κατά του Έμπολα πριν από τη διακοπή των εργασιών του Σώματος για τις εορταστικές ημέρες, χαρακτηρίζοντας τη μάχη κατά του θανατηφόρου ιού μακρά διαδικασία.

Ο Μπαράκ Ομπάμα, μιλώντας στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας σε ένα προάστιο της Ουάσιγκτον, ανέφερε ότι η στρατηγική των Ηνωμένων Πολιτειών κατά του ιού Έμπολα είχε αρχίσει να φέρνει κάποια αποτελέσματα, αλλά απομένουν πολλά να γίνουν ακόμη στη μάχη για να νικηθεί ο ιός

«Κάθε καυτό σημείο είναι μια χόβολη που αν δεν προσεχθεί μπορεί να εξελιχτεί σε μια νέα πυρκαγιά, έτσι δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε την επιφυλακή μας, ούτε για ένα λεπτό» δήλωσε ο Ομπάμα.

«Εμείς δεν πρέπει απλώς να καταπολεμήσουμε αυτή την επιδημία, θα πρέπει να την εξαλείψουμε» συμπλήρωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *