Αύξηση των θυμάτων του Έμπολα στην Αφρική τις τελευταίες μέρες

Αύξηση των θυμάτων του Έμπολα στην Αφρική τις τελευταίες μέρες

1/12/2014        10:00

Ο αριθμός των νεκρών από το χειρότερο ξέσπασμα επιδημίας Έμπολα στην ιστορία έχει φτάσει σχεδόν στους 7.000 ανθρώπους στη δυτική Αφρική, ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Ο ακριβής αριθμός των θυμάτων σύμφωνα με το διεθνή οργανισμό ανέρχεται στους 6.928 ανθρώπους που συνιστά αριθμητικό άλμα κατά 1.200 θανάτους σε σχέση με την προηγούμενη έκθεση του διεθνούς οργανισμού που είχε δημοσιευτεί την Τετάρτη.

Ο οργανισμός υγείας των Ηνωμένων Εθνών δεν έδωσε καμία εξήγηση για την ραγδαία αύξηση και κανείς εκπρόσωπος του, δεν έκανε κάποιο σχολιασμό για την εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη στην πορεία της θανατηφόρου επιδημίας..

Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας πάνω από 16.000 άνθρωποι έχουν διαγνωστεί με τον ιό Έμπολα από τον περασμένο Μάρτιο όταν και επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα στα δάση της απομακρυσμένης νοτιοανατολικής Γουϊνέας.

Η Γουινέα, η Σιέρα Λεόνε και η Λιβερία είναι οι χώρες με τα περισσότερα θανατηφόρα κρούσματα του ιού που έχει εμφανιστεί και σε άλλες περιοχές εκτός Αφρικής.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *