Δρ. Έλενα Λαζαρίδη

Δρ. Έλενα Λαζαρίδη

Η Δρ. Έλενα Λαζαρίδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, συγκεκριμένα με το μπάσκετ. Είναι τελειόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού (Μ.Μ.Ε.) αλλά και πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό 9.4.

Κάπου εκεί, διδάσκοντας κάποια μαθήματα ανατομίας και αθλητιατρικής στο εργαστήριο λειτουργικής ανατομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και λόγω της αγάπης της για τον αθλητισμό ξεκινάει το διδακτορικό της στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει διατελέσει Υπεύθυνη Πωλήσεων και Επιστημονικός Σύμβουλος σε εταιρεία με ορθοπεδικά είδη, Διευθύντρια Πωλήσεων και Επιστημονικός σύμβουλος σε μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες ενώ έχει αναλάβει και τις Δημόσιες Σχέσεις αυτών.

Έχει παρουσιάσει και επιμεληθεί τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ της Ιατρικής Εγκυκλοπαίδειας, είναι Εκδότρια – Εμπορική Διευθύντρια του Ιατρικού περιοδικού «’Έρρωσο» αλλά και αντιπρόσωπος & αποκλειστικός διανομέας αμερικάνικου οίκου σε ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Έχει δική της εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων “Lazel”, έχει συμμετάσχει σε πολλά πανελλήνια και διεθνή επιμορφωτικά ιατρικά συνέδρια και με αρκετές ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά στο βιογραφικό της.

Πρόσφατα, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις μεταπτυχιακές τις σπουδές και ανακηρύχτηκε Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Δρ. Έλενα Λαζαρίδη σας δίνει ραντεβού κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 11:50 στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή υγείας “Έρρωσο” με διακεκριμένους επιστήμονες και συνεργάτες… για την υγεία σας και μόνο!