Η “ένταση” του Σαββατοκύριακου

Η “ένταση” του Σαββατοκύριακου

 

 

13/2/2015                                                                       16:48

Και αν αναρωτιέστε γιατί κάνουμε λόγο για «ένταση» το Σαββατοκύριακο, δεν εννοούμε άλλη από αυτή της μουσικής σε μπαρ και κλαμπ. Η δυνατή μουσική μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην ακοή σύμφωνα με αυστραλιανή ερευνητική ομάδα με επικεφαλής την Elizabeth Beach που διαπίστωσε ότι ένας στους 3 ανθρώπους, ηλικίας 18 με 35 ετών, ακούει μουσική σε εκκωφαντική ένταση, μένοντας έτσι εκτεθειμένος σε πολλά ντεσιμπέλ για πολλές και συνεχείς ώρες.

Στην επόμενη έξοδό σας λοιπόν, φροντίστε να βρίσκεστε σε μεγάλη απόσταση από τα ηχεία και δοκιμάστε ακόμα και ωτασπίδες οι οποίες θα μειώσουν την ένταση με την οποία φτάνει η μουσική στα αυτιά σας.

 

ΠΗΓΗ: Men’s Health

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.