“Ιατρείο Online”: Σύνδεση ασθενών και γιατρών μέσω βιντεοκλήσεων

“Ιατρείο Online”: Σύνδεση ασθενών και γιατρών μέσω βιντεοκλήσεων

21/02/2015                                                                        13:56

 

Ο Μανώλης Κουκλέλης και ο Μανώλης Νειάδας, δύο νέοι άνθρωποι, επέστρεψαν στην Ελλάδα εν μέσω κρίσης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, εγκαταστάθηκαν στη χώρα μας και τόλμησαν επιχειρηματικά. Δημιούργησαν το Ιατρείο Online. Μια καινοτόμο υπηρεσία, με τη χρήση της οποίας μπορεί κάποιος να συνομιλήσει με γιατρό, ψυχολόγο ή διατροφολόγο μέσω βιντεοκλήσης, ανεξάρτητα από το σε ποια χώρα βρίσκεται.

 

Χαρακτηριστικά οι δημιουργοί της υπηρεσίας δήλωσαν τα εξής:

Μ. Κουκλέλης: Καταρχήν έγινε το αντίστροφο. Ήμασταν στο εξωτερικό, όπου κάναμε μεταπτυχιακές σπουδές, και γυρίσαμε στην Ελλάδα. Πριν ακόμα επιστρέψουμε, είχαμε αρχίσει να σκεφτόμαστε πώς μπορούμε να κινηθούμε επιχειρηματικά. Έτσι ερχόμενοι στην Ελλάδα, δημιουργήσαμε την καινοτόμα αυτή πλατφόρμα, η οποία παρέχει σημαντικά οφέλη τόσο για τους ασθενείς, όσο και για τους ιατρούς.

Μ. Νειάδας: Παρόλο που η αφετηρία και βάση μας είναι η Ελλάδα, το Ιατρείο Online είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία, επομένως απευθύνεται σε όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, ανεξάρτητα από το σε ποια χώρα βρίσκεται. Σίγουρα στη χώρα μας υπάρχουν δυσκολίες σε πολλούς τομείς δραστηριότητας αυτή τη περίοδο, ωστόσο θεωρούμε ότι υπάρχουν και ευκαιρίες. Τέτοιες ευκαιρίες υπάρχουν στο διαδίκτυο, όπου καινοτόμες ιδέες μπορούν να καλύψουν πραγματικές ανάγκες.

 

Πηγή: Huffington Post Greece

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *