Ιατρικός Τουρισμός 2

Ιατρικός Τουρισμός 2

 

Ήδη από την αρχαιότητα και την εποχή του Ιπποκράτη, του πατέρα της Ιατρικής, η Ελλάδα αποτέλεσε τόπο αναφοράς τόσο για την ευεξία όσο και για τη θεραπεία προσελκύοντας πλήθος κόσμου από όλη τη λεκάνη της Μεσογείου. Σήμερα μια νέα έμφαση του τουρισμού, οΙατρικός Τουρισμός, φιλοδοξεί να επαναφέρει παρόμοια δεδομένα ιατρικής παροχής υπηρεσιών στη χώρα μας.

Για το θέμα μίλησε σήμερα στην ιατρική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Έρρωσο» και τη Δρ.Έλενα Λαζαρίδη ο Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος, Κωνσταντίνος Νάζος .

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *