Σήμερα θα ασχοληθούμε με δύο ασθένειες που λαμβάνουν ανησυχητικές διαστάσεις, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως.

Η πρώτη, καρκίνος μαστού, είναι η σοβαρότερη και συχνότερη αιτία θανάτου στις γυναίκες και προσβάλλει κάθε χρόνο τουλάχιστον 4.000 νέες ασθενείς στη χώρα μας.

Η δεύτερη είναι η φυματίωση που οι περισσότεροι απο μας την είχαμε …ξεχάσει, λόγω των εμβολίων και την εξέλιξη της επιστήμης εν γένει.

Μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε γι αυτά τα δύο πολύ σημαντικά θέματα ο Γενικός Χειρουργός, Ελευθέριος Φωτίου και ο Πνευμονολόγος-Φυματιολόγος Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης. Και οι δύο είναι  ιατροί του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *