Κατάθλιψη εφήβων – Παιδικός εμβολιασμός

Η κατάθλιψη παιδιών και εφήβων έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια. Την ίδια στιγμή, στη χώρα μας αντιμετωπίζουμε και ένα άλλο σοβαρό πρόβλημα, που ακούει στην ονομασία «Κίνημα κατά των εμβολίων». Ως συνέπεια έχει να μένουν ανεμβολίαστα –με κίνδυνο για τη ζωή τους- αρκετά παιδιά.

Γι αυτά τα δύο σημαντικά ζητήματα μίλησαν στον ΣΚΑΙ και στην ιατρική εκπομπή “Έρρωσο” με τη Δρ. Έλενα Λαζαρίδη η ψυχίατρος παιδιών και εφήβων και οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια, κυρία Φρίντα Κωνσταντοπούλου και η παιδίατρος Ειρήνη Ζερβάκη-Αλεξίου. Και οι δύο είναι γιατροί του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *