Μία σοκολάτα που επιβραδύνει τα σημάδια του γήρατος

Μία σοκολάτα που επιβραδύνει τα σημάδια του γήρατος

23/02/2015                                                                  13:44

 

Μία σοκολάτα που, σύμφωνα με τους επινοητές της, επιβραδύνει τα σημάδια του γήρατος και χαρίζει στις 50άρες το δέρμα 20άρας θα αρχίσει να διατίθεται τους προσεχείς μήνες στη Βρετανία. Η σοκολάτα βασίζεται στις εργασίες επιστημόνων του Πανεπιστημίου Κέιμπριτζ, οι οποίοι κατόρθωσαν να εμπλουτίσουν την πιο αγαπημένη λιχουδιά του κόσμου με πανίσχυρες αντιοξειδωτικές ουσίες. Εκπρόσωπος της εταιρείας που παράγει την αντιγηραντική σοκολάτα, δήλωσε στον βρετανικό Τύπο πως αποτελεί προϊόν 10 ετών ιατρικής έρευνας και δοκιμών σε περισσότερους από 3.000 εθελοντές.

Οι παρασκευαστές του τελικού προϊόντος, που θα διατεθεί με την χαρακτηριστική ονομασία «Esthechoc» (σύντμηση των λέξεων «αισθητική» και «σοκολάτα», όπως αναγράφονται στα αγγλικά), ισχυρίζονται ότι η σοκολάτα βελτιώνει τη φυσιολογία του δέρματος και επαναφέρει τους δερματικούς βιοδείκτες των γυναικών ηλικίας 50-60 ετών στα επίπεδα των γυναικών ηλικίας 20-30 ετών. Η σοκολάτα παρασκευάζεται σε μικρά τετράγωνα τεμάχια των 7,5 γραμμαρίων, κάθε ένα εκ των οποίων περιέχει 72% κακάο και παρέχει 38 θερμίδες.

Οι μελέτες έδειξαν ότι όσοι εθελοντές έτρωγαν καθημερινά και επί τρεις εβδομάδες την σοκολάτα είχαν λιγότερη φλεγμονή στο αίμα και καλύτερη κυκλοφορία του, με αποτέλεσμα λιγότερες ρυτίδες.

Η «Esthechoc» θα πωλείται σε κουτιά που θα περιέχουν 21 τέτοια πλακίδια (είναι η δόση για τρεις εβδομάδες). Η τιμή της δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

 

Πηγή: Τα ΝΕΑonline

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *