Νέοι δρόμοι για την πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών νοσημάτων

Νέοι δρόμοι για την πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών νοσημάτων

23/2/2015                                                          13:55

 

Νέοι δρόμοι για την πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών νοσημάτων ανοίγουν μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της κλινικής μελέτης Improve-It.

Η μελέτη αυτή που συσχέτιζε τη μείωση της LDL χοληστερόλης από χαμηλά (70 mg) σε πολύ χαμηλά επίπεδα (55 mg) με τη μείωση των καρδιαγγειακών συμβαμάτων με στατιστική σημαντικότητα άνω του 9%, έδωσε θετικά αποτελέσματα.

Η μελέτη πιο συγκεκριμένα, βασίστηκε στη χορήγηση της εζετιμίμπης σε συνδυασμό με συμβαστατίνη και είναι η πρώτη που διερεύνησε την επίδραση της πολύ χαμηλής LDL χοληστερόλης στο καρδιαγγειακό σύστημα.

 

Πηγή: Το ΒΗΜΑ

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *