Οι δέκα κοινές παραδοχές για επιτυχημένη δίαιτα

Οι δέκα κοινές παραδοχές για επιτυχημένη δίαιτα

8/4/2015                                                                       12:10
Οι δέκα κοινές παραδοχές για επιτυχημένη δίαιτα:
1.Να χάνουμε από ένα μέχρι δύο κιλά την εβδομάδα. Αν χάσουμε περισσότερα, τότε μετά τη δεύτερη εβδομάδα της δίαιτας θα χάνουμε στην πραγματικότητα μυϊκό ιστό.
2. Να κόψουμε τη ζάχαρη και το άμυλο και όχι το λίπος. Το σώμα μας αποθηκεύει την επιπλέον ζάχαρη που βρίσκεται στους αμυλούχους υδατάνθρακες όπως τα ζυμαρικά και το ψωμί, με τη μορφή λίπους. Τα καλά λιπαρά όμως είναι απαραίτητα για την καλή μας υγεία και αν δεν υπάρχουν στη διατροφή μας, νιώθουμε κούραση, πείνα και  αστάθεια, με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να συνεχίσουμε τη δίαιτα.
3. Να τρώμε πάντοτε πρωινό. Ένα ποιοτικό πρωινό είναι σημαντικό για να μας δώσει ενέργεια για την υπόλοιπη μέρα.
4. Να καταναλώνουμε τακτικά προγραμματισμένα γεύματα και σνακ καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.
5.Για να χάσουμε πραγματικά βάρος πρέπει να είμαστε ρεαλιστικοί και να τηρούμε μόνιμα μία σωστή διατροφή και άσκηση βάση προγράμματος.
6. Να καταναλώνουμε πρωτεΐνη με υδατάνθρακες, πράγμα που διατηρεί σε χαμηλά επίπεδα τη ζάχαρη στο αίμα, διατηρώντας μακροχρόνια το βάρος μας.
7. Να τρώμε τα πάντα στις σωστές ποσότητες. Κάθε σωστή δίαιτα περιλαμβάνει όλες τις ομάδες τροφών.
8. Να μη μετράμε θερμίδες. Έχει αποδειχθεί μη αποδοτικός τρόπος απώλειας βάρους.
9. Να βάλουμε την αθλητική δραστηριότητα στη ζωή μας.
10. Να αποφεύγουμε τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν κάτι έτοιμο που τρώμε έξω μπορούμε να το φτιάξουμε στο σπίτι μας
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.