Ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ στην εκπομπή Έρρωσο

Ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ στην εκπομπή Έρρωσο

15/5/2015                                                                        13:10

 

Στην ιατρική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Έρρωσο» και τη Δρ.Έλενα Λαζαρίδη μίλησε χθες, ο κύριος Αθανάσιος Γιαννόπουλος, νέος Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ και Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το θέμα της εκπομπής ήταν  το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), το οποίο λειτουργεί από το 1992 και είναι μεταξύ άλλων, υπεύθυνο για την αντιμετώπιση των έκτακτων κινδύνων της Δημόσιας Υγείας, την υποστήριξη ειδικών πληθυσμιακών ομάδων, τη λειτουργία Μονάδων Ειδικών Λοιμώξεων σε Νοσοκομεία όλης τη χώρας αλλά και την παροχή επιστημονικής υποστήριξης και ενθάρρυνσης ερευνητικών προγραμμάτων που σχετίζονται με τη Δημόσια Υγεία.

Ο κύριος Αθανάσιος Γιαννόπουλος μίλησε αρχικά για την αφετηρία του ΚΕΕΛΠΝΟ και συγκεκριμένα, την αρχική του αποστολή που υπήρξε η φροντίδα των ασθενών με AIDS καθώς και για τη μετεξέλιξη και τις διάφορες δράσεις του πάνω στη Δημόσια Υγεία, τα λοιμώδη νοσήματα κ.α.  Σήμερα, η δυνατότητα άμεσης παρέμβασης του ΚΕΕΛΠΝΟ σε καίριους τομείς και ζητήματα το καθιστά σύμφωνα με τον Α.Γιαννόπουλο ως το μεγαλύτερο “κεφάλαιο υγείας” στη χώρα μας.

Το πρωταρχικό μέλημα του Προέδρου αποτελεί το να μπορέσει να αποτυπωθεί αλλά και να επικοινωνηθεί η πραγματική εικόνα αλλά και η πολυσχιδής αποστολή του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο κύριος Αθανάσιος Γιαννόπουλος θα φιλοξενηθεί από την εκπομπή Έρρωσο και την επόμενη βδομάδα (22/5/2015) προκειμένου να συζητηθούν τα φλέγοντα ζητήματα που άπτονται της Υγείας σήμερα στη χώρα μας.

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *