Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων της γρίπης ανέρχεται πλέον σε 58

Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων της γρίπης ανέρχεται πλέον σε 58

22/02/2015                                                       10:30

 

Ακόμα τέσσερις άνθρωποι κατέληξαν από γρίπη το τελευταίο διήμερο στην χώρα μας, με συνέπεια ο συνολικός αριθμός των θυμάτων της νόσου να ανέρχεται πλέον σε 58.

Όπως ανακοίνωσε προ ολίγου το Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), ο συνολικός αριθμός των θυμάτων και των εργαστηριακώς επιβεβαιωμένων περιστατικών γρίπης που χρειάσθηκαν εντατική, ανέρχεται έως στιγμής σε 126.

Οι 24 από τους ασθενείς εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), ενώ οι υπόλοιποι 44 ασθενείς έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους ή συνεχίζουν τη νοσηλεία τους σε απλό θάλαμο.

 

Πηγή: Τα ΝΕΑonline

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *