Παρατείνεται η θητεία των ειδικευόμενων του ΕΣΥ

Παρατείνεται η θητεία των ειδικευόμενων του ΕΣΥ

15/2/2015                                                                               09:35

 

Το υπουργείο Υγείας παρατείνει τη θητεία των ειδικευόμενων γιατρών, ακόμα και σε περιπτώσεις που λαμβάνουν τον τίτλο της ειδικότητας, γεγονός που θα βοηθήσει στο να μην απομακρυνθεί χρήσιμο ιατρικό προσωπικό από το ΕΣΥ.

Συγκεκριμένα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, με τροποποίηση σχετικής υπουργικής απόφασης αναφέρει: «Ιατροί που έχουν ολοκληρώσει τον χρόνο εκπαίδευσής τους και παραμένουν με παράταση της σύμβασής τους στην οργανική τους θέση, δύνανται να παραμείνουν μέχρι την ημερομηνία της λήξης της σύμβασής τους και στην περίπτωση που κατά τη διάρκεια της παράτασής τους έχουν αποκτήσει τίτλο ειδικότητας».

Διευκρινίζεται επίσης ότι όποιοι γιατροί συμπληρώνουν το πρώτο εξάμηνο της παράτασης παραμονής τους και επιθυμούν την έγκριση της αίτησής τους για παράταση παραμονής ενός επιπλέον εξαμήνου, θα πρέπει να καταθέσουν Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία  να δηλώνουν, ότι δεν έχουν αποκτήσει τίτλο ειδικότητας.

 

Πηγή: Ημερησία

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.