Προτιμούν τον ύπνο και το tablet τους από το sex!

Προτιμούν τον ύπνο και το tablet τους από το sex!

18/11/2014     9:30

Νέα έρευνα, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εταιρείας δημοσίων σχέσεων FleishmanHillard και του εκδοτικού οργανισμού Hearst, έδειξε πως οι σύγχρονες γυναίκες στη Δύση και την Ασία προτιμούν τον ύπνο και την τεχνολογία από το σεξ…

Στην έρευνα πήραν μέρος περισσότερες από 4.300 γυναίκες από τη Βρετανία, τη Βραζιλία, την Κίνα και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Συμπλήρωσαν αναλυτικά ερωτηματολόγια, τα οποία αφορούσαν το σεξ, τον ύπνο αλλά και την οικονομική κατάσταση, την τεχνολογία και τα οικογενειακά προβλήματα.

Τα αποτελέσματα παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το 68% των Βρετανίδων, το 60% των Αμερικανίδων αλλά και το 70% των γυναικών από την Κίνα δήλωσαν ότι προτιμούν έναν καλό ύπνο το βράδυ από το να κάνουν σεξ. Οι Βραζιλιάνες από την άλλη έχουν διαφορετικές προτιμήσεις αφού μόνο το 38% επέλεξε ως πρώτη προτεραιότητα τον ύπνο.

Αίσθηση προκαλεί και το συμπέρασμα της έρευνας πως στις ΗΠΑ και τη Βρετανία το σεξ είναι υποδεέστερη προτεραιότητα ακόμα και από την τεχνολογία, καθώς οι περισσότερες γυναίκες από αυτές τις χώρες είπαν πως θα προτιμούσαν να περάσουν τρεις μήνες δίχως σεξ παρά δίχως το κινητό ή το tablet τους. Το 80% είπε επίσης ότι θα προτιμούσαν τα χρήματα από το σεξ αλλά και τη κοινωνική δύναμη. Κι αυτό γιατί, όπως εξήγησαν, τα χρήματα εξασφαλίζουν το μέλλον της οικογένειας.

Η έρευνα έδειξε και μεγάλο χάσμα στο πως εκλαμβάνεται η τρίτη ηλικία σε κάθε χώρα.

Οι γυναίκες σε ΗΠΑ, Βρετανία και Βραζιλία πιστεύουν πως η τρίτη ηλικία αρχίζει στα 70 χρόνια, αλλά αυτός ο μέσος όρος εξαρτάται από την ηλικία της γυναίκας που απαντάει. Αν η γυναίκα που απαντάει είναι 18-29 ετών, ως τρίτη ηλικία θεωρεί τις ηλικίες άνω των 60 ετών, ενώ αν έχει ηλικία 50-69 ετών θεωρεί ως τρίτη ηλικία τα 80 χρόνια. Στην Κίνα, τρίτη ηλικία θεωρούν τα 50 χρόνια για τις γυναίκες και τα 60 για τους άντρες.

ΠΗΓΗ: Ξένος Τύπος, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *