Τέλειο κορμί με Fractional VacumLift Body

Τέλειο κορμί με Fractional VacumLift Body

29/10/2014   09:30

Η ιδανική θεραπεία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σώματος μας.

Η επιστημονική πρόοδος μας επέτρεψε να αναπτύξουμε μια θεραπευτική τεχνολογία – όσο επαναστατική τόσο και επεμβατική – η οποία προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Η εξέλιξη μιας φιλοσοφίας   –  Fractional Vacuum

Οι επιστημονικές μελέτες στη δομή του δέρματος μας κατέδειξαν ότι ο δερματικός ιστός είναι ένας συνεχής, ενεργός ιστός, λειτουργική μονάδα του οποίου είναι ο υποδοχέας. Ο ιστός αποτελείται από δισεκατομμύρια τρισδιάστατους μικρο-υποδοχείς. Αυτή η νέα αντίληψη της δομής του συνδετικού ιστού μας οδηγεί στην αποτελεσματική θεραπευτική λύση του Fractional VacuumLift Body .

Μόνο η νέα αυτή μέθοδος μικροκλασματικής διέγερσης (fractional) μπορεί να δώσει την ενέργεια που απαιτείται στους μικρο-υποδοχείς του δέρματος.

Τρόπος δράσης

Το Fractional VacuumLift Body είναι πατενταρισμένη τεχνολογία που αποτελείται από διάφορες κυλινδρικές χειρολαβές αποτελούμενες από πληθώρα πολύ μικρών οπών δημιουργώντας πολυ-μικρο κλασματική διέγερση.

Χάρη στην τεχνολογία Roboderm (αναρρόφηση και μηχανική επίδραση των κυλίνδρων), το δέρμα δέχεται 1180 μικρο-ερεθίσματα ανά τετραγωνικό δεκατόμετρο σε κάθε πέρασμα. Αυτό ενεργοποιεί τους μικρο-υποδοχείς με αποτέλεσμα τα λιποκύταρρα και τα εξωκύταρρια υγρά αναδομούνται χωρίς να τεθούν σε κατάσταση stress οι ιστοί του δέρματος.

Τι πετυχαίνει

Αύξηση μικροκυκλοφορίας αίματος (μεγαλύτερη οξυγόνωση των ιστών) και αύξηση της λεμφικής παροχέτευσης). Ενισχύει την ανταλλαγή των έσω-έξω κυττάριων υγρών.

-Θεραπεία Κυτταρίτιδας

Διπλασιάζει τη φυσική απελευθέρωση του λίπους

Βελτιώνει δραματικά τη φυσιολογική απελευθέρωση του επίμονα συσσωρευμένου λίπους στην περιοχή των μηρών και της λεκάνης.
Η λιπόλυση σε αυτή την περιοχή είναι αργή.

Η περίσσεια του όγκου και η κυτταρίτιδα στην περιοχή των μηρών και της λεκάνης είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στη δίαιτα και την άσκηση.

Αναζωογονεί τη δραστηριότητα του ανενεργού λιπώδους ιστού.

Η αντίδραση του ιστού στους φυσικούς λιπολυτικούς παράγοντες ενισχύεται.

Χάρη στην «εστίαση» της θεραπείας σε περιοχές με συσσώρευση λίπους, έχουμε αύξηση της διέγερσης με ειδικό τρόπο, με αποτέλεσμα την αύξηση της λιπόλυσης

-Μείωση τοπικού πάχους

Διέγερση ινοβλαστών και παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης

-Σύσφιξη δέρματος

Η Fractional VacuumLift Body θεραπεία, επειδή γίνετε σε όλο το σώμα, επιτρέπει την επαναμορφοποίηση της «φιγούρας», δημιουργώντας αρμονία στη σιλουέτα του σώματος.

http://www.narcissusangelidis.gr/θεραπειες/σωμα/laser_fractional_body

Στέλιος Αγγελίδης

Δερματολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών

(Βας Σοφίας 90, 210 7701186)

 

 

 

 

 

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *