Τέσσερα φυσικά παυσίπονα

Τέσσερα φυσικά παυσίπονα

15/2/2015                                                                    15:26

 

Περιορισμός του πόνου, με φυσικά μέσα, χωρίς κατανάλωση χαπιών:

 

1) Κουρκουμίνη

Σην Ταϊλάνδη ερευνητές ανακάλυψαν ότι 1.500 mg κουρκουμίνης την ημέρα για 4 εβδομάδες μπορεί να ανακουφίσουν τον πόνο στο γόνατο από οστεοαρθρίτιδα εξίσου καλά με 1.200 mg ιβουπροφαίνης.

2) Βελονισμός

Το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Σαν Ντιέγκο βρήκε ότι η ενεργοποίηση των σημείων Ting και Gathering προσφέρει τη μέγιστη ανακούφιση από τον πόνο. (Μόνο σε πιστοποιημένα κέντρα βελονισμού)

3) Αρνικα

Στην Αυστραλία επιστήμονες διαπίστωσαν ότι το gel από αυτό το φαρμακευτικό φυτό της Κεντρικής Ευρώπης μπορεί να απαλύνει τον πόνο μετά την προπόνηση μέχρι και 3 ημέρες.

4) Νερό

Ερευνητές στην Ιαπωνία λένε ότι ακόμα και η μέτρια αφυδάτωση μπορεί να αυξήσει την ευαισθησία στον πόνο. Ένας λόγος παραπάνω για να μην ξεχνάτε να πίνετε πολύ συχνά νερό.

 

 

Πηγή: Men’s Health

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.