5 κίνδυνοι που κρύβονται σε μια γυναικεία τσάντα

5 κίνδυνοι που κρύβονται σε μια γυναικεία τσάντα

21/12/2014                  11:00

 

Μια κομψή γυναικεία τσάντα είναι το αγαπημένο αξεσουάρ κάθε γυναίκας. Πόσο προσεχτικές, όμως, είναι οι κυρίες με το περιεχόμενό τους; Μια τσάντα μπορεί να περιέχει προσωπικά αντικείμενα αλλά και πράγματα που χρησιμοποιούν οι γυναίκες καθημερινά ή που έχουν ξεχάσει στην τσάντα για μήνες και μπορεί να φέρουν μικρόβια επικίνδυνα για την υγεία.

1.Πλαστικά μπουκάλια νερού: Είναι καλό να πίνουμε νερό καθημερινά για να ενυδατώνουμε τον οργανισμό μας, όμως όταν χρησιμοποιούμε τα ίδια μπουκάλια για αρκετό διάστημα μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στην υγεία μας. Κάποια χημικά που περιέχονται στο πλαστικό μπορεί να μεταβούν στο νερό και να δημιουργήσουν από ορμονικές διαταραχές έως και προβλήματα γονιμότητας.

2.Προιόντα μακιγιάζ: Μπορεί να μην χρησιμοποιούμε συχνά τα προϊόντα μακιγιάζ που κουβαλάμε καθημερινά στη τσάντα μας αλλά καλό είναι να τα αντικαθιστούμε όταν πρέπει. Τα βακτήρια- σε περίπτωση που δημιουργηθούν- μπορεί να μεταφερθούν από το ένα προϊόν στο άλλο και να δημιουργήσουν διάφορα δερματικά προβλήματα.

3.Χρησιμοποιημένα χαρτομάντιλα: Αν χρησιμοποιήσετε ένα χαρτομάντιλο και το βάλετε στη τσάντα σας για να το πετάξετε αργότερα, τότε τα μικρόβια μπορεί να μεταφερθούν στα χέρια σας κάθε φορά που ψάχνετε κάτι μέσα στην τσάντα σας.

4.Βαριά αντικείμενα: Βιβλία, προϊόντα ομορφιάς και άλλα αντικείμενα που είναι βαριά μπορεί να αυξήσουν το συνολικό βάρος της τσάντας σας τόσο που είναι πιθανό μετά από ένα χρονικό διάστημα να δημιουργήσει πόνους στον αυχένα, τον λαιμό ή την μέση σας.

5. Κινητό τηλέφωνο: Σύμφωνα με μια βρετανική έρευνα ένα στα έξι κινητά είναι μολυσμένα από ίχνη περιττωμάτων και άλλα μικρόβια που μπορεί να μεταφερθούν στα καθαρά χέρια σας και στο πρόσωπό σας, αν δεν καθαρίζετε συχνά το κινητό σας!

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.