15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής – Αγγειολογίας

15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής – Αγγειολογίας

12/4/20116                                                                                                                           14.40

 

Το πανελλήνιας εμβέλειας Ιατρικό Συνέδριο με θέμα την Αγγειακή και Ενδαγγειακή Χειρουργική & Αγγειολογία που ξεκίνησε με επιτυχία στις  31 Μαρτίου, ολοκλήρωσε τις εργασίες του το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 στην Αίγλη Ζαππείου στην Αθήνα.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής με τη συνεργασία της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας.

Το επιστημονικό πρόγραμμα είχε πιστοποιηθεί από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο  με 16 μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης.

Στόχος του συνεδρίου ήταν να αναδείξει τις εξελίξεις στο τομέα της Αγγειοχειρουργικής αλλά και εν γένει των αγγειακών παθήσεων, φέρνοντας τους συνέδρους σε επαφή με ότι νεώτερο υπάρχει σήμερα στην διάγνωση και θεραπεία αυτών, από Έλληνες και ξένους ιατρούς που παρακολούθησαν τις εργασίες του. Οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά επιμορφωτικά σεμινάρια (hands on workshops), καθώς και να παρακολουθήσουν σημαντικό αριθμό στρογγυλών τραπεζών, διδακτικών ομιλιών και συζητήσεων με τους ειδικούς που φέτος ξεπερνούσαν τους 140, προερχόμενοι από ακαδημαϊκά & νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας και του εξωτερικού.

Στην εναρκτήρια Τελετή συμμετείχε ο γνωστός ιστορικός συγγραφέας Σαράντος Καργάκος με την ομιλία: «Ἰατρός ἀδόλεσχος ἐπί νόσῳ νόσος» την οποία τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικοί προσκεκλημένοι. Την επίσημη έναρξη των εργασιών του συνεδρίου κήρυξε ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Μιχαήλ Βλασταράκος. Επίσης, παρευρέθηκε στο Συνέδριο και έδωσε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κύριος Γεώργιος Πατούλης.

Όπως προαναφέρθηκε, οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 2 Απριλίου με τη διοργάνωση σημαντικών workshop από έμπειρους ειδικούς.

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *