Διαγωνισμός Βίντεο με Αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα AIDS

Διαγωνισμός Βίντεο με Αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα AIDS

20/11/2015                                                               11.20

 

O Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» και η Ελληνική Ραδιοφωνία (Πρώτο Πρόγραμμα, Δεύτερο Πρόγραμμα και Φωνή της Ελλάδας) συνδιοργανώνουν διαγωνισμό βίντεο με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου 2015 – Παγκόσμια Ημέρα AIDS.
Από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου έως την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, οι συμμετέχοντες καλούνται να βιντεοσκοπήσουν μόνοι τους, με την οικογένεια, τους φίλους ή την τάξη τους, με το κινητό ή την κάμερά τους, ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την προφύλαξη, την πρόληψη, την τακτική εξέταση και την καταπολέμηση του στίγματος που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας που ζουν με HIV/AIDS, ένα μήνυμα για τη σεξουαλική αγωγή και υγεία.

Τα βίντεο θα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και ειδική επιτροπή θα βραβεύσει τις πιο δημιουργικές και ευφάνταστες ιδέες. Ένα tablet και δύο smartphones περιμένουν τους τρεις πρώτους νικητές.

H δράση υποστηρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων το οποίο μέσω έκδοσης ειδικής εγκυκλίου που αναγνώσθηκε στα λύκεια όλης της χώρας ενθαρρύνει τους μαθητές να συμμετέχουν στο διαγωνισμό, επικοινωνώντας το μήνυμα της «Θετικής Φωνής» για την Παγκόσμια Ημέρα AIDS.

Ο διαγωνισμός υλοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος «Aids Healthcare Foundation» και της «Athens Voice».

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *