Σκοτώνοντας εικονικά τα επιβλαβή καρκινικά κύτταρα, στο 26o Πανελλήνιο Συνέδριο Αιματολογίας

Σκοτώνοντας εικονικά τα επιβλαβή καρκινικά κύτταρα, στο 26o Πανελλήνιο Συνέδριο Αιματολογίας

21/12/2015                                                                                                                       12.00

 

Στο πρόσφατο 26o Πανελλήνιο Συνέδριο Αιματολογίας, όσοι επισκέφτηκαν το εκθεσιακό περίπτερο της Takeda στο Συνέδριο, είχαν τη ευκαιρία να βιώσουν μία εμπειρία εικονικής πραγματικότητας (virtual reality). Η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν ήταν video, αλλά ένα διαδραστικό ταξίδι στο ανθρώπινο σώμα και έτσι ο κάθε χρήστης μπορούσε να μάθει το μηχανισμό δράσης ενός νέου φαρμάκου της εταιρίας, για το πολλαπλό μυέλωμα.

Σε ένα ειδικό θάλαμο και φορώντας μια ειδική mobile συσκευή ο κάθε γιατρός είχε τη δυνατότητα να δει μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό, πώς δρα το συγκεκριμένο φάρμακο και να αλληλεπιδράσει μέσω ρεαλιστικής 360 μοιρών τρισδιάστατης απεικόνισης. Ο κάθε ιατρός, χρήστης της συσκευής μπορούσε μέσα από αυτή τη διαδραστική εμπειρία να «σκοτώσει» εικονικά τα επιβλαβή καρκινικά κύτταρα.

Μέσα από τεχνολογίες αιχμής η εταιρεία προχωρά στην ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας με καινοτόμους τρόπους προσαρμόζοντας τις τεχνολογικές εξελίξεις όπως mobile health, τις δυνατότητες και την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας, τα κοινωνικά δίκτυα, τη δημιουργία αλληλεπιδραστικών διαδικτυακών τόπων για επαγγελματίες υγείας και για το ευρύ κοινό και πολλά άλλα.

Σκοπός πάντα κατά τον Αιματολόγο ιατρό της εταιρείας κ. Β. Παπακώστα, είναι η άρτια εκπαίδευση και ενημέρωση των εξειδικευμένων ιατρών σε μία θεραπευτική κατηγορία, στην οποία οι θεραπευτικές εξελίξεις βαδίζουν με τάχιστους ρυθμούς.
Ακολουθήστε τον επίσημο λογαριασμό στο Twitter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις καινοτομίες της εταιρείας στο www.twitter.com/TakedaHellas

Η Takeda MCO Balkans, ένας οργανισμός με έδρα την Αθήνα και υπευθυνότητα για τα Βαλκάνια με δέσμευση στην αρτιότερη ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας και στην παροχή καινοτόμων λύσεων για τους ασθενείς περνά σε μία νέα εποχή λειτουργίας βασισμένη στην ψηφιακή τεχνολογία.

Σχετικά την TAKEDA:
Η Takeda είναι μια ιδιωτική, παγκόσμιου βεληνεκούς φαρμακευτική εταιρεία με έδρα την Οσάκα της Ιαπωνίας. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 30.000 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο και έχει θυγατρικές σε περισσότερες από 70 χώρες, φτιάχνοντας φάρμακα που έχουν σημασία για τους ασθενείς σε όλο τον κόσμο. Αποτελώντας την μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία της Ιαπωνίας και μια από τις παγκόσμιες ηγετικές δυνάμεις του κλάδου, η Takeda είναι δεσμευμένη να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση της υγείας των ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω πρωτοπόρων καινοτομιών στην ιατρική. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται σε συγκεκριμένες φαρμακευτικές κατηγορίες, όπως ογκολογία, γαστρεντερολογία, παθήσεις αναπνευστικού, αντιμετώπιση του πόνου κ.α.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *