Επιτυχής επέμβαση στον παγκόσμιο πρωταθλητή Alberto Mina

Επιτυχής επέμβαση στον παγκόσμιο πρωταθλητή Alberto Mina

2/2/2016                                                                                                                                   21.50

 

Έτοιμος να κατακτήσει καινούργια μετάλλια είναι ο 32χρονος Alberto Mina, αήττητος αθλητής μεικτών πολεμικών τεχνών, μετά την επιτυχή υποβολή του σε χειρουργική θεραπεία αιμορροΐδων.

Η επέμβαση, που διήρκησε μόλις 40 λεπτά, έλαβε χώρα τη Δευτέρα 01/02/2016 στο Ιατρικό Αθηνών Κλινική Περιστερίου, με απόλυτη επιτυχία , από τον Γενικό Χειρουργό Δρ. Αναστάσιο Γ. Ξιάρχο, με τη μέθοδο TRILOGY (Ενδοσκοπικό Σύστημα Υπερήχων), η οποία εδώ και χρόνια εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα με σχεδόν μηδενικές πιθανότητες επιπλοκών.

Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας UFC, o Alberto Mina ξεκίνησε να προπονείται στο BJJ & Judo στη γενέτειρα χώρα του, Βραζιλία, μόλις στην ηλικία των 5 ετών και έχει ήδη στη κατοχή του μαύρη ζώνη 3ου βαθμού στο BJJ και 2ου βαθμού στο Judo. Είναι πρωταθλητής Ευρώπης και δύο φορές πρωταθλητής Ασίας, ενώ διαμένει μόνιμα στο Χόνγκ Κόνγκ.

Για μια ακόμη φορά η επιτυχής αυτή επέμβαση αποδεικνύει ότι η ιατρική στη χώρα μας βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο σε πολλούς τομείς και προηγείται πολλών ανεπτυγμένων χωρών.
«Ο Alberto Mina χειρουργήθηκε με το ενδοσκοπικό σύστημα υπερήχων TRILOGY όπως και εκατοντάδες Έλληνες και ξένοι αθλητές, με εξαιρετικά αποτελέσματα, και μέσα στο επόμενο 15νθήμερο θα είναι σε θέση να ανταπεξέλθει πλήρως στις αθλητικές δραστηριότητές του», δήλωσε ο θεράπων ιατρός του “Soldier of God” Alberto Mina, Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος, Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής και Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Ομίλου Ιατρικού Αθηνών – Ιατρικό Περιστερίου (www.axiarchos.gr).

To μοναδικό σύστημα ενδοσκοπικής θεραπείας της αιμορροιδικής νόσου (TRILOGY), είναι εγκατεστημένο μόνο στο Ιατρικό Περιστερίου και ο δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος, έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία περισσότερες από 3000 επεμβάσεις. Η αναγνώριση της κλινικής που διευθύνει στο Ιατρικό Περιστερίου, ως ένα πρωτοποριακό κέντρο ορθοπρωκτικής χειρουργικής ήταν και ο λόγος, που ο παγκόσμιος πρωταθλητής επέλεξε να ταξιδέψει στην πατρίδα μας και να χειρουργηθεί από τον δρ. Αναστάσιο Ξιάρχο.

Οι επεμβάσεις ενδοσκοπικής θεραπείας της αιμορροϊδικής νόσου, προσφέρουν ασφαλή και οριστική θεραπεία, καθώς και άμεση ανακούφιση από όλα τα συμπτώματα της αιμορροϊδοπάθειας, μεταξύ των οποίων ο πόνος, ο κνησμός και η αιμορραγία. Η συγκεκριμένη μέθοδος , αποκαθιστά την πρόπτωση των αιμορροΐδων χωρίς ακρωτηριασμό των ιστών, καθιστώντας την επέμβαση ανώδυνη και αναίμακτη, με άριστα αποτελέσματα.

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *