Αιμορροϊδοπάθεια 20/08/2015

Αιμορροϊδοπάθεια 20/08/2015

 

H αιμορροϊδοπάθεια είναι μια νόσος γνωστή ήδη από την αρχαιότητα καθώς είχε αναφερθεί από τους αρχαίους Αιγίπτιους, Έλληνες αλλά και τους Ρωμαίους. Επιδημιολογικά ένας στους πέντε ή σύμφωνα με άλλους ερευνητές ένας στους τρεις ανθρώπους θα ταλαιπωρηθεί σε κάποια περίοδο της ζωής του από το πρόβλημα αυτό.Μια νέα μέθοδος όμως ήρθε για να δώσει λύση στο πρόβλημα αυτό αναίμακτα αλλά και ανώδυνα!

Για το θέμα αυτό μίλησε σήμερα στην ιατρική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Έρρωσο» και τη Δρ.Έλενα Λαζαρίδη, ο διακεκριμένος Γενικός Χειρουργός Αναστάσιος Ξιάρχος, Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του Ομίλου Ιατρικού αλλά και Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής .

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.