22ο Διαπανεπιστημιακό Συνέδριο Ακτινολογίας

22ο Διαπανεπιστημιακό Συνέδριο Ακτινολογίας

12/11/2015                                                               21.00

 

Το ∆ιαπανεπιστηµιακό Συνέδριο είναι η κορυφαία εκδήλωση του Ελληνικού Κολλεγίου Ακτινολογίας με συμμετοχή όλων των Πανεπιστημιακών Εργαστηρίων Ακτινολογίας. Αποσκοπεί στη διάχυση της ιατρικής γνώσης τόσο μεταξύ συναδέλφων Ακτινολόγων όσο και άλλων ιατρικών ειδικοτήτων και συναφών επιστημών υγείας. Φέτος οργανώνεται από το B’ Εργαστήριο Ακτινολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και θα λάβει χώρα από 12-14 Νοεμβρίου 2015 σε τρεις αίθουσες στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα. Στη διοργάνωση συμμετέχει η Ένωση Φυσικών Ιατρικής Ελλάδας (ΕΦΙΕ) με ευρεία συμμετοχή στο κύριο πρόγραμμα καθώς και με Ημερίδα σε συνέχεια του συνεδρίου την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015.

Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι ιατροί Ακτινολόγοι, Πυρηνικοί ιατροί, Ακτινοθεραπευτές Ογκολόγοι, Φυσικοί Ιατρικής, Τεχνολόγοι Ακτινολόγοι από το χώρο του Πανεπιστημίου, του ΕΣΥ, των Ενόπλων Δυνάμεων και του Ιδιωτικού Τομέα. Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει στρογγύλες τράπεζες, διαδραστικά κλινικά φροντιστήρια, προφορικά και ηλεκτρονικά αναρτηµένες ανακοινώσεις που καλύπτουν την πλειονότητα των σύγχρονων διαγνωστικών και απεικονιστικά καθοδηγούμενων θεραπευτικών μεθόδων σε όλα τα συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχουν οι τρεις ερευνητικές συνεδρίες όπου θα παρουσιαστεί και συζητηθεί η πρόσφατη ερευνητική δραστηριότητα των Εργαστηρίων Ακτινολογίας και τμημάτων Ιατρικής Φυσικής των Πανεπιστημίων της χώρας.

Τέλος, παράλληλος στόχος του Συνεδρίου είναι η συμβολή στη βελτίωση της εκπαίδευσης των Ειδικευομένων ιατρών, Φοιτητών Ιατρικής, Φυσικών Ιατρικής, Τεχνολόγων Ακτινολόγων, Νοσηλευτών στα Ακτινολογικά Εργαστήρια όπως και η συνεχιζόμενη εκπαίδευση των ειδικευμένων ιατρών.

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *