ΑΛΦΑΒΗΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ V2: Μια χρήσιμη εφαρμογή για τους  Επαγγελματίες Υγείας

ΑΛΦΑΒΗΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ V2: Μια χρήσιμη εφαρμογή για τους Επαγγελματίες Υγείας

23/2/2016                                                                                                  18.10

 

Η Pfizer σε συνεργασία με την Mendor Editions S.A. κυκλοφόρησε τη δεύτερη, ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής «Αλφάβητος Υγείας».

Πρόκειται για μια απλή στη χρήση της εφαρμογή για υπολογιστή, με την οποία ο επαγγελματίας Υγείας (ιατρός και Φαρμακοποιός) μπορεί εύκολα και γρήγορα να αναζητήσει και να τυπώσει απλές οδηγίες για ασθενείς για τουλάχιστον 70 συνήθεις νόσους. Η εφαρμογή δεν απαιτεί εγκατάσταση και εκτός από ευρετήριο οδηγιών για ασθενείς, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να προσθέσει/αρχειοθετήσει δικό του ενημερωτικό υλικό, αλλά και να κρατήσει ημερολόγιο-σημειωματάριο υποχρεώσεων.

Το υλικό της «Αλφαβήτου Υγείας» προέρχεται από την έκδοση «Ferri’s Netter Patient Advisor, 2nd Edition” και είναι διαθέσιμο μέσω της ιστοσελίδας: www.e-alfavitos.eu/v2

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.