Δωρεάν έλεγχος μνήμης για ηλικιωμένους στο Γ’ ΚΑΠΗ Αλίμου

Δωρεάν έλεγχος μνήμης για ηλικιωμένους στο Γ’ ΚΑΠΗ Αλίμου

26/11/2015                                                                                                 20.10

 

Τι είναι η άνοια; Ποια η διαφορά της με τη νόσο του Alzheimer; Ποια είναι τα πρώτα σημάδια της άνοιας; Υπάρχει θεραπεία; Γιατί τα περιστατικά κατάθλιψης στην Τρίτη ηλικία είναι τόσο συχνά και πώς μπορεί να προληφθεί το πρόβλημα;

Οι ειδικοί επιστήμονες του Οργανισμού Φροντίδας Ηλικιωμένων «ο Νέστωρ» θα δώσουν απαντήσεις για όλα τα παραπάνω, στους ηλικιωμένους του Αλίμου και θα τους ενημερώσουν για την άνοια, τη νόσο Alzheimer και την κατάθλιψη στην Τρίτη ηλικία.

Η ενημέρωση θα γίνει την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015,
στο Γ’ ΚΑΠΗ Αλίμου, στις 10.00 το πρωί, στην οδό Δαβάκη 10, στον Άλιμο
και στη συνέχεια θα ακολουθήσει Δωρεάν έλεγχος μνήμης για όσους ηλικιωμένους το επιθυμούν.

Αν είστε ηλικιωμένος ή αν φροντίζετε κάποιον ηλικιωμένο μπορείτε να πάρετε χρήσιμες πληροφορίες από τον Ψυχίατρο και Επιστημονικά υπεύθυνο της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «ο Νέστωρ», Αντώνη Μούγια και από την έμπειρη ψυχολόγο, Ειρήνη Κοτρώτσου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, www.nstr.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 8235050 – 210 8235620.

 

 

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *