Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

2/12/2005                                                                                        16.30

 

Η 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία δίνει την ευκαιρία στους οργανισμούς, στη κοινωνία και στις κυβερνήσεις να εστιάσουν την προσοχή τους στα δικαιώματα, στις πολιτικές και στις δυνατότητες τους.

Οι Φυσικοθεραπευτές με εκατομμύρια εργατοώρες παρεμβάσεων ανά τον κόσμο, αποδεδειγμένα συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων σε κάθε άτομο με αναπηρία και αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα βοηθήματα για την ισότιμη ένταξη τους στη κοινωνία.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού τμήματος Αττικής του Ν.Π.Δ.Δ «Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών» καλεί την πολιτεία όχι μόνον να σταματήσει τώρα την συνεχή υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα άτομα με αναπηρία αλλά να τις αναπτύξει στηρίζοντας έμπρακτα τις δομές που παρέχονται υπηρεσίες αποκατάστασης με αύξηση του προϋπολογισμού και προσλήψεις στις δομές υγείας που υπολειτουργούν λόγω της υποστελέχωσης.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *