“Δεν είναι αποδεκτός κανενός είδους αποκλεισμός ασθενών από τις δημόσιες δομές υγείας”

“Δεν είναι αποδεκτός κανενός είδους αποκλεισμός ασθενών από τις δημόσιες δομές υγείας”

30/6/2015                                                              09:30

 

Ανακριβείς χαρακτηρίζει το υπουργείο Υγείας καταγγελίες για εμπόδια στην πρόσβαση ανασφάλιστων στα δημόσια νοσοκομεία και τονίζει ότι μέχρι την επίσημη υλοποίηση της νέας Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) δεν είναι αποδεκτός κανενός είδους αποκλεισμός ασθενών από τις δημόσιες δομές υγείας. «Οι διοικήσεις των νοσοκομείων οφείλουν αυτή τη μεταβατική περίοδο να διευκολύνουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό την εξυπηρέτηση των ανασφάλιστων. Είμαστε σίγουροι ότι οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων θα εγγυηθούν την ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα όλων των πολιτών που έχουν ανάγκη, χωρίς διακρίσεις» αναφέρει ανακοίνωση από το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού.

Το υπουργείο Υγείας τονίζει ότι πολιτική δέσμευση της κυβέρνησης είναι η επίλυση του μείζονος κοινωνικού προβλήματος των ανασφάλιστων, το οποίο δημιουργήθηκε στη μνημονιακή περίοδο και συνέβαλλε στην ανθρωπιστική κρίση στη χώρα.

 

Πηγή: Newsbeast.gr

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *