Επιστημονική Ημερίδα «Από την Ανδρολογία στη Γυναικολογία: Συνέργειες και αντιθέσεις»

Επιστημονική Ημερίδα «Από την Ανδρολογία στη Γυναικολογία: Συνέργειες και αντιθέσεις»

10/2/2016                                                                                                    10.00
Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Από την Ανδρολογία στη Γυναικολογία: Συνέργειες και αντιθέσεις» διοργανώνεται από την Ουρολογική Κλινική Επανορθωτικής και Χειρουργικής Ανδρολογίας του ΙΑΣΩ General, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής ΙΑΣΩ (Λεωφ. Κηφισίας 37-39, Μαρούσι).

Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α.). Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι ο κ. Νικόλαος Μερτζιώτης, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής Επανορθωτικής και Χειρουργικής Ανδρολογίας ΙΑΣΩ General.

Η Επιστημονική Ημερίδα περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια και διαλέξεις με θεματολογία που άπτεται εκτός των ειδικοτήτων της Ουρολογίας και της Γυναικολογίας, της Ογκολογίας, της Λοιμωξιολογίας, της Γενικής Χειρουργικής, της Παιδιατρικής κ.ά. Διακεκριμένοι και καταξιωμένοι ιατροί, ακαδημαϊκοί και μη, πρόκειται να συμμετάσχουν ως ομιλητές και συντονιστές τρεχόντων ιατρικών προβληματισμών, διχογνωμιών αλλά και καινοτόμων θεραπειών και χειρουργικών τεχνικών από όλο το φάσμα της Ιατρικής.

Σκοπός της διεπιστημονικής αυτής σύμπραξης είναι να ρίξει φως στις αντιθέσεις, ώστε να γίνουν πιο διακριτά τα όρια μεταξύ των ειδικοτήτων της ανδρολογίας και γυναικολογίας όσον αφορά στα διαγνωστικά και θεραπευτικά διλήμματα των δύο φύλων, αλλά και να τονίσει τις συνέργειες για βέλτιστη αντιμετώπιση στους τομείς που η μία συμπληρώνει την άλλη.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ελεύθερη και θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.
Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 210 646 5359 (08:00π.μ.-16:00μ.μ.), e-mail: [email protected]

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.