Καφές για φροντιστές ασθενών με άνοια και νόσο Alzheimer

Καφές για φροντιστές ασθενών με άνοια και νόσο Alzheimer

12/10/2016                                                                                                      22.50

 

Ελάτε να μάθουμε Latin χορούς!

Την ευκαιρία να μάθουν ή απλώς να διασκεδάσουν με Latin χορούς, θα έχουν οι φροντιστές ασθενών με άνοια και νόσο Alzheimer, την Τετάρτη 13/01, κατά την καθιερωμένη πλέον, συνάντηση για καφέ.

Η εξειδικευμένη σε latin χορούς, καθηγήτρια Μαρία Βαλσαμάκη, θα δείξει στους φροντιστές, τις βασικές κινήσεις ώστε να διασκεδάζουν χορεύοντας με Latin μουσική.
Όπως πάντα οι φροντιστές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να συζητήσουν με τους ειδικούς του Οργανισμού Φροντίδας Ηλικιωμένων «ο Νέστωρ» και να λύσουν τυχόν απορίες που προκύπτουν από την φροντίδα των ασθενών τους.

Οι τακτικές συναντήσεις για “καφέ”, που πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Τετάρτη, στο Κέντρο Alzheimer του Οργανισμού Φροντίδας Ηλικιωμένων «ο Νέστωρ», εκτός από διασκέδαση κι ενημέρωση για τους φροντιστές, έχουν γίνει κι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ τους, χάρη στον οποίο έχουν δοθεί ευκαιρίες για ανταλλαγή απόψεων κι εκτός των συναντήσεων αλλά και ανάπτυξης φιλικών δεσμών μεταξύ τους.

Η συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου από τις 17.30 έως τις 19.30
στην αίθουσα διδασκαλίας κι εκδηλώσεων του Κέντρου Alzheimer, του Οργανισμού Φροντίδας Ηλικιωμένων «Ο Νέστωρ», στο 2ο όροφο, στην οδό Ι. Δροσοπούλου 22, στην Κυψέλη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα πραγματοποιείται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των ωφελούμενων φροντιστών, οι οποίοι μπορούν να έρχονται στις συναντήσεις μαζί με τους ηλικιωμένους που φροντίζουν καθώς εθελοντές μπορούν να αναλαμβάνουν την απασχόλησή τους, σε ξεχωριστό χώρο.

Υπεύθυνοι του Προγράμματος «καφές για φροντιστές» από την Ψυχογηριατρική Εταιρεία «ο Νέστωρ» είναι ο Ψυχίατρος, Αντώνης Μούγιας και από το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Φροντιστών ασθενών με νόσο Alzheimer και συναφών διαταραχών, είναι η πρόεδρος, Παναγιώτα Σουρτζή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του Κέντρου Alzheimer «ο Νέστωρ», Ι. Δροσοπούλου 22, Κυψέλη: 210-8235050, 210-8235620.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.nstr.gr

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *