Πασχαλινό bazaar από την «Ανοιχτή Αγκαλιά»

Πασχαλινό bazaar από την «Ανοιχτή Αγκαλιά»

15/4/2016                                                                                                       18.45

Οι Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» διοργανώνουν το Πασχαλινό Bazaar τους το επόμενο Σάββατο 23 Απριλίου, από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, στο Κέντρο Ημέρας «Ανοιχτή Αγκαλιά», στο Κορωπί (Κολοκοτρώνη 181, τηλ. 210 6026212).

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το χώρο του Κέντρου Ημέρας και με τις πασχαλινές αγορές που θα κάνουν να στηρίξουν τις προσπάθειες της «Ανοιχτής Αγκαλιάς».

Ειδικά το Κέντρο Ημέρας προσφέρει σπουδαία βοήθεια σε δεκάδες οικογένειες τα παιδιά των οποίων αντιμετωπίζουν διαταραχές ανάπτυξης και μαθησιακές δυσκολίες.

 

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *