Απαραίτητοι οι εµβολιασµοί και στους ενήλικες

Απαραίτητοι οι εµβολιασµοί και στους ενήλικες

23/4/2015                                                                           10:20

 

Εσφαλµένη αλλά ευρέως διαδεδοµένη είναι η αντίληψη ότι οι εµβολιασµοί αφορούν µόνο στην παιδική και εφηβική ηλικία. Οπως εξηγούν οι ειδικοί, το ανοσοποιητικό σύστηµα εξασθενεί µετά την ηλικία των 60 και για τη διασφάλιση της καλής υγείας οι εµβολιασµοί θεωρούνται απαραίτητοι.

Η πολιτεία εκδίδει ετησίως σχετικό Πρόγραµµα Εµβολιασµών, το οποίο για το 2015 συνιστά εµβόλια κατά της γρίπης, της ηπατίτιδας Α και Β, της διφθερίτιδας, του τετάνου, του κοκκύτη, του πνευµονιόκοκκου, της µηνιγγίτιδας, της ιλαράς, της παρωτίτιδας, της ερυθράς, της ανεµοβλογιάς, του ΗPV αλλά και του έρπητα ζωστήρα.

 

Πηγή: Έθνος.gr

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.