Αποκλειστική συνέντευξη του Υπ. Υγείας Μ. Βορίδη στην εκπομπή “Έρρωσο”

Νέες δράσεις και πρωτοβουλίες για την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη προανήγγειλε ο αρμόδιος υπουργός Μάκης Βορίδης, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Έρρωσο» και στη Δρ. Έλενα Λαζαρίδη.

Με αφορμή την υποψηφιότητα για βράβευση του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο υπουργός Υγείας ανέλυσε όλα τα σχέδια του υπουργείου με στόχο να καλυφθούν οι ανάγκες των πολιτών εν μέσω κρίσης.

Μαζί μας και η κυρία Ελεονώρα Χατζηπασχάλη, στέλεχος του ΚΕΕΛΠΝΟ και Διοικητική Υπεύθυνη του Πρότυπου Κέντρου Υγείας Περιστερίου

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.