Ιατρείο Αρθροπλαστικής Χειρουργικής Ισχίου στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Ιατρείο Αρθροπλαστικής Χειρουργικής Ισχίου στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

17/12/2015                                                                                                   9.00

 

Εξειδικευμένο Ιατρείο Αρθροσκοπικής Χειρουργικής Ισχίου, εγκαινιάστηκε στα Εξωτερικά Ιατρεία του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.

Το Ιατρείο Αρθροσκοπικής Χειρουργικής Ισχίου, αποτελεί διεθνώς την τεχνολογία αιχμής στη χειρουργική ισχίου. Είναι ενταγμένο στο Τμήμα Ορθοπαιδικής του νοσοκομείου και δημιουργήθηκε προκειμένου να παρέχει απολύτως εξειδικευμένη παρακολούθηση και περίθαλψη σε ασθενείς με τραυματικές ή χρόνιες παθήσεις της άρθρωσης του ισχίου, καθώς και στην αντιμετώπιση του πόνου αδιάγνωστης αιτιολογίας.

Οι παθήσεις που αντιμετωπίζονται με αρθροσκοπική χειρουργική Ισχίου, είναι η ρήξη του επιχειλίου χόνδρου της κοτύλης, η μηροκοτυλιαία πρόσκρουση ή προστριβή (τύπου CAM και pincer), οι χόνδρινες βλάβες, η ρήξη του στρογγύλου συνδέσμου, κ.α. Επίσης, στην κατηγορία αυτή εντάσσονται και νεαροί σε ηλικία ασθενείς, με ιστορικό αθλητικών κακώσεων.

Η αρθροσκόπηση πραγματοποιείται μέσω μικρών οπών του δέρματος από τις οποίες εισάγονται η οπτική κάμερα και άλλα ειδικά, λεπτά, αρθροσκοπικά εργαλεία. Επιπλέον του ακριβούς προσδιορισμού και αντιμετώπισης των παθολογικών καταστάσεων, η αρθροσκόπηση ισχίου προσφέρει το πλεονέκτημα της ταχείας κινητοποίησης του ασθενούς, ο οποίος εξέρχεται από το νοσοκομείο την ίδια ή την επόμενη ημέρα της επέμβασης.

Το Ιατρείο Αρθροσκοπικής Χειρουργικής Ισχίου υποδέχεται τους ασθενείς κάθε Τρίτη, από τις 10:00 έως τις 12:00, με υπεύθυνο Ιατρό τον Ορθοπαιδικό, εξειδικευμένο σε Κέντρο Αναφοράς Αρθροσκόπησης Ισχίου στη Μεγάλη Βρετανία, Αλέξανδρο Τζαβέα.

 

 

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *