Ασφαλή και τα δύο πειραματικά εμβόλια για την αντιμετώπιση του ιού Έμπολα

Ασφαλή και τα δύο πειραματικά εμβόλια για την αντιμετώπιση του ιού Έμπολα

28/3/2015                                                              12:55

 

«Ασφαλή» φαίνονται τα δύο πειραματικά εμβόλια, το ένα από την  GlaxoSmithKline PLC και το άλλο από βιοτεχνολογική start-up NewLink Γενετικής Corp, που χορηγούνται ως μέρος κλινικής δοκιμής που διεξάγεται στην Λιβερία για την αντιμετώπιση του θανατηφόρου ιού Εμπολα, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη το Αμερικανικό  Ινστιτούτο Υγείας (NIH).

Τα δύο εμβόλια, που χορηγούνται με μία μόνο ένεση, είναι υπό δοκιμή, καθώς εξετάζονται τόσο για την ασφάλεια όσο και για την αποτελεσματικότητά τους σε περισσότερα από 600 άτομα στην Λιβερία στα πλαίσια κλινικής δοκιμής μεσαίου σταδίου, η οποία χρηματοδοτήθηκε από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων. 

 

Πηγή: Η Καθημερινή

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *