Ε.ΕΛ.Ι.Α.: όχι στο ληστρικό τρόπο υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών

Ε.ΕΛ.Ι.Α.: όχι στο ληστρικό τρόπο υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών

13/1/2016                                                                                                       10.00

 

Η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Αττικής (Ε.ΕΛ.Ι.Α.), με αφορμή το διαφαινόμενο τρόπο υπολογισμού των νέων εισφορών για το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας μας, θέλει να διαμηνύσει προς κάθε κατεύθυνση:

Δεν θα δεχθούμε σε καμία περίπτωση τη ληστρική υφαρπαγή οποιουδήποτε ύψους εισφορών με ανταπόδοση μετά από 40 χρόνια, ποσού μικρότερου από το μισό των δοθέντων εισφορών, σε σύνταξη.

Δεν είναι μόνο η αντισυνταγματικότητα των διαφαινομένων σκέψεων, δεν είναι μόνο ο ληστρικός τρόπος αντιμετώπισης από μια «Αριστερή Κυβέρνηση», είναι και η απαξίωση του λειτουργήματός μας.

Η Ε.ΕΛ.Ι.Α. θα έρθει σε άμεση επικοινωνία με όλους τους φορείς ελευθέρων επαγγελματιών προκειμένου να αποφασιστεί μια κοινή δράση.

Καλούμε τα συλλογικά μας θεσμικά όργανα (Ιατρικούς Συλλόγους, Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο) να πάρουν θέση και να συνδράμουν προς την αντιμετώπιση του διαφαινομένου κινδύνου.

Τέλος θα ζητηθεί άμεση συνάντηση με τους αρχηγούς των κομμάτων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος  Ιωάννης Δατσέρης
Ο Γενικός Γραμματέας  Στέφανος Τσιπουράκης

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *