Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος για το ασφαλιστικό

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος για το ασφαλιστικό

20/1/2016                                                                                                    15.30

 

Την συστράτευση όλης της κοινωνίας κατά του ασφαλιστικού ζήτησε στην συνάντηση των φορέων, ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Κωνσταντίνος Λουράντος.

Εκπροσωπώντας τον κλάδο των φαρμακοποιών ο κ. Λουράντος τόνισε πως ο διάλογος της κυβέρνησης είναι προσχηματικός γιατί πρώτα πρέπει κάποιος να ζητά την γνώμη της κοινωνίας μέσω των φορέων και στη συνέχεια να διαμορφώνει την πρότασή του. Ειδικά για τόσο σοβαρά θέματα όπως το Ασφαλιστικό.

Επίσης επεσήμανε ότι μεγάλη ευθύνη έχουν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία οφείλουν να πάρουν θέση για το συγκεκριμένο θέμα .

Ο πρόεδρος του ΠΦΣ απηύθηνε αγωνιστικό προσκλητήριο για την αυριανή συγκέντρωση των φορέων που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του ΤΕΕ, στις 11.30 στα προπύλαια, ενώ κάλεσε όλους τους παραγωγικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς κλάδους στην ευρεία σύσκεψη κατά του ασφαλιστικού, που διοργανώνει ο Σύλλογος την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στο αμφιθέατρο του Πανελληνίου φαρμακευτικού Συλλόγου, στις 11 το πρωί.

Στην σύσκεψη έχουν προσκληθεί εκτός των επιστημονικών φορέων, η ΓΣΕΕ, εκπρόσωποι των αγροτών, των βενζινοπωλών, των οδηγών ταξί, άλλων επαγγελματικών κλάδων και της ΕΣΗΕΑ.

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *