Από την Αθλητιατρική ως τη Νανοτεχνολογία στο ΔYO Forum

Από την Αθλητιατρική ως τη Νανοτεχνολογία στο ΔYO Forum

16/2/2016                                                                                                                    15.00

 

Επιτρέπεται η άσκηση μετά από ολική αρθροπλαστική ισχύου και γόνατος;

Ποια είναι η σημασία της σεξουαλικότητας στην αντιγήρανση;

Πώς επιλέγεται η κατάλληλη χειρουργική επέμβαση, εξατομικευμένα για κάθε γυναίκα που πάσχει από καρκίνο του μαστού;

Ποιοι είναι οι μύθοι και ποιες οι αλήθειες για τα εμβόλια;

Πόσο κινδυνεύουν βρέφη και παιδιά από τα καλλυντικά προϊόντα;

Ποιος είναι ο ρόλος της ομοιοπαθητικής στην Παιδιατρική;

Ποια είναι τα “ευφυή” φάρμακα που παράγονται με τη χρήση Νανοτεχνολογίας;

Σε αυτά και σε ακόμη περισσότερα ερωτήματα θα απαντήσουν περισσότεροι από 130 ομιλητές, κορυφαίοι Έλληνες επιστήμονες, μέσα από δώδεκα, ανοικτές στο κοινό επιστημονικές ημερίδες, στο πλαίσιο του ΔΥΟ Forum, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 16 και 17 Απριλίου 2016.

Για πρώτη φορά η Επιστήμη συνυπάρχει με εκπροσώπους του βιομηχανικού κλάδου, που υποστηρίζουν με προϊόντα και υπηρεσίες τους χώρους της υγείας, της διατροφής και της ομορφιάς, σε ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα επιστημονικό, εκθεσιακό και διαδραστικό γεγονός στην Ελλάδα. Θέματα από τους χώρους της Παιδιατρικής, της Αθλητιατρικής, της Αντιγήρανσης, της Μαιευτικής-Γυναικολογίας, της Καρδιαγγειακής Ιατρικής, της Κοσμητολογίας, της Φαρμακευτικής, της Νανοτεχνολογίας, θα αποτελέσουν πεδίο συζήτησης κατά τη διάρκεια του ΔΥΟ Forum.

Οι επιπλέον επιλογές των επισκεπτών, εκτός από τις ημερίδες, είναι τα διαδραστικά εκπαιδευτικά σεμινάρια από εξειδικευμένο προσωπικό με κατάλληλο εξοπλισμό σε ενδιαφέροντα θέματα, όπως η εφαρμογή καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), η χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, η παρασκευή υγιεινού φαγητού για αντιγήρανση, η περιποίηση προσώπου και σώματος, η μέτρηση αρτηριακής πίεσης, η ψηλάφηση στήθους για όγκο, κ.ά.

Το ΔΥΟ Forum αποτελεί μια πρωτοβουλία της ZITA GROUP και του περιοδικού «ΔΥΟ», θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO, στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και μέρος των εσόδων θα διατεθεί, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας, για την κάλυψη βασικών αναγκών συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Περισσότερες πληροφορίες: http://dyoforum.gr/

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *