ΙΣΑ: συνάντηση με τις επαγγελματικές ενώσεις εργαστηριακών γιατρών

ΙΣΑ: συνάντηση με τις επαγγελματικές ενώσεις εργαστηριακών γιατρών

5/1/2016                                                                                                              11.45

 

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μετά από την πρόσκληση του Προέδρου του ΙΣΑ κ. Γεωργίου Πατούλη με τις επαγγελματικές ενώσεις των εργαστηριακών ιατρών ενόψει της υποκοστολόγησης των διαγνωστικών εξετάσεων που ζήτησε η Τρόϊκα και αποδέχτηκε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ επεσήμανε με δριμύτητα ότι επιχειρείται μια πρωτοφανής παράδοση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε μεγάλες ιδιωτικές αλυσίδες ενώ οδηγείται σε κλείσιμο το εργαστήριο της γειτονιάς. Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θα σταθεί στο πλευρό των ιατρών και θα διεκδικήσει κάθε δίκαιο αίτημα των μελών του για την διασφάλισης τόσο των δικαιωμάτων τους όσο και για την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Οι παριστάμενοι εκπρόσωποι των επαγγελματικών ενώσεων ενημέρωσαν ότι θα καταθέσουν στον ΙΣΑ όλες τις προτάσεις τους μετά από της προγραμματισμένες Γενικές Συνελεύσεις των ενώσεων τους, στις οποίες θα συζητηθούν οι περαιτέρω δράσεις τους και οι μορφές κινητοποιήσεων που θα πραγματοποιηθούν για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *