Διαγωνισμός “Ο πιο γρήγορος κερδίζει”:

Διαγωνισμός “Ο πιο γρήγορος κερδίζει”:

 

 

H εκπομπή “Έρρωσο, Να είσαι γερός” στα πλαίσια του διαγωνισμού “ο πιο γρήγορος κερδίζει” προσφέρει  σε πέντε τυχερούς τηλεθεατές, από έναν καθαρισμό προσώπου,  μαζί με δερμοαπόξεση με κρυστάλλους και peeling για ανάπλαση, ελαστικότητα και λάμψη της επιδερμίδας. Προσφορά του Κέντρου Ιατρικής Αισθητικής Ananeosis.

Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια δύο εβδομάδες και ως τότε μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνο 9018008484. Να τονίσουμε ότι στο διαγωνισμό αυτό κερδίζει ο πιο γρήγορος με βάση τη δεξιότητα και όχι με κλήρωση.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 12/6/2015 και θα ενημερωθούν πως θα παραλάβουν το δώρο τους από την εκπομπή μας “Έρρωσο, Να είσαι γερός” και από την σελίδα μας www.erroso.gr.

H εκπομπή “Έρρωσο, Να είσαι γερός” στα πλαίσια του διαγωνισμού “ο πιο γρήγορος κερδίζει” προσφέρει  σε πέντε τυχερούς τηλεθεατές, από έναν καθαρισμό προσώπου,  μαζί με δερμοαπόξεση με κρυστάλλους και peeling για ανάπλαση, ελαστικότητα και λάμψη της επιδερμίδας. Προσφορά του Κέντρου Ιατρικής Αισθητικής Ananeosis.

Δείτε εδώ τους όρους του διαγωνισμού: http://erroso.gr/%ce%b5%cf%81%cf%81%cf%89%cf%83%ce%bf-%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%83-opoi-%cf%83ymmetoxh%cf%83-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b4ia%ce%b3%cf%89ni%cf%83moy-o-%cf%80/

Καλή επιτυχία!

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *