Εκδήλωση από τους εξυπηρετούμενους του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS

Εκδήλωση από τους εξυπηρετούμενους του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS

31/10/2015                                                                     12.00

 

Tην Κυριακή 1 Νοεμβρίου, στο Café- bar ΚΛΩΣΤΗΡΙΟΝ, Μυλλέρου 17, Πλ. Αυδή, Μεταξουργείο- η PRAKSIS με την υποστήριξη του Περιοδικού Δρόμου Σχεδία και του ΚΕΘΕΑ MOSAIC, διοργανώνει εκδήλωση στην οποία θα εκτεθούν καλλιτεχνικά έργα που έχουν δημιουργήσει ωφελούμενοι των τριών οργανώσεων.

Θα παρουσιαστούν φωτογραφίες, πίνακες και κατασκευές των ωφελούμενων του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS, του ΚΕΘΕΑ MOSAIC καθώς και των πωλητών της Σχεδίας. Στόχος είναι μέσα από τις καλλιτεχνικές δημιουργίες το κοινό να έρθει κοντά στους ωφελούμενους του Κέντρου Ημέρας και με γέφυρα την τέχνη να επικοινωνήσει μαζί τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιείται συλλογή πρώτων ειδών για την υποστήριξη των αναγκών του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS. Συγκεκριμένα το ενδιαφερόμενο κοινό μπορεί να φέρει προϊόντα βρεφικής ύλης, πάνες, ζυμαρικά, όσπρια και φάρμακα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 17.00 το απόγευμα.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *