Δωρεάν ενημερωτική εκδήλωση για τις θρομβώσεις

Δωρεάν ενημερωτική εκδήλωση για τις θρομβώσεις

21/6/2015                                                         09:00

 

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής του κοινού στη δωρεάν ενημερωτική εκδήλωση που οργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής στην Αθήνα, την Κυριακή, 21 Ιουνίου, 9.00 – 13.30 στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (συμβολή των οδών Βασ. Σοφίας και Ριζάρη).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η προφύλαξη και αντιμετώπιση της θρομβοεμβολής και η απάντηση πολλών βασικών ερωτημάτων των ασθενών και του περιβάλλοντός τους, που αφορούν την καθημερινότητα των πασχόντων.Για το λόγο αυτό, εκτός των απαντήσεων σε συγκεντρωμένες και ομαδοποιημένες από τους ιατρούς ερωτήσεις, οι ιατροί θα απαντήσουν και σε ερωτήσεις που θα θέσει το κοινό είτε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είτε μέσω της ειδικής φόρμας που υπάρχει στο site www.thrombosiscongress.gr/εκδήλωσηκοινού ή στο fax : 210 3644441

Η επιστημονική εκδήλωση οργανώνεται με τη συνεργασία όλων των επιστημονικών εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στην αντιμετώπιση της θρομβοεμβολής, τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας, της ΚΕΔΕ, της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, του ΚΕΕΛΠΝΟ, του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου ενώ θα συμμετέχουν οι Ιατρικοί Σύλλογοι Αθηνών και ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιώς.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί το κοινό να τηλεφωνεί στο 210 36 45 629 ή στο site www.thrombosiscongress.gr.

 

Πηγή: Newsbeast.gr

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.