Δωρεάν εξετάσεις για αγγειακές παθήσεις

Δωρεάν εξετάσεις για αγγειακές παθήσεις

5/3/2015                                                        13:02

 

Δωρεάν εξετάσεις στο κοινό για τις αγγειακές παθήσεις παρέχει την Κυριακή 8 Μαρτίου η Ελληνική Αγγειολογική Εταιρεία, στο πλαίσιο του 14ου Πανελληνίου Συνεδρίου.

Οι αγγειακές παθήσεις αποτελούν μείζον θέμα για τη δημόσια υγεία που θα πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα ώστε να μην αποβούν μοιραίες για τη ζωή των ασθενών. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της  Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας, παρά τις μεγάλες προόδους της ιατρικής στη θεραπεία και πρόληψη πολλών παθήσεων, υπάρχουν ακόμη κάποιες ασθένειες που, αδικαιολόγητα, δεν έχουν τύχει της απαιτούμενης προσοχής από την ιατρική κοινότητα και την πολιτεία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το 210 3645.629  ή να στείλουν τη δήλωση συμμετοχής (θα τη βρουν στο site www.angiologycongress.gr) στο fax 210 3644.441 ή στο[email protected].

 

Πηγή: Το Βήμα

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.