Δωρεάν εξετάσεις θυροειδούς στον Δήμο Δελφών

Δωρεάν εξετάσεις θυροειδούς στον Δήμο Δελφών

21/5/2015                                                    12:00

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τον Θυρεοειδή που διαρκεί από τις 24 έως και τις 31 Μαΐου, το Τμήμα Θυρεοειδούς του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου, με επικεφαλής τον καθηγητή Ενδοκρινολογίας Λεωνίδα Ντούντα, σε συνεργασία με το Δήμο Δελφών, πραγματοποιούν εξετάσεις θυρεοειδούς και ενημέρωσης του κοινού την Παρασκευή 22 Μαΐου και Σάββατο 23 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, θα διεξαχθεί υπερηχογραφικός έλεγχος του θυρεοειδούς και κλινική εξέταση σε κάθε ενδιαφερόμενο δημότη, την Παρασκευή (14:00 – 20:00 μ.μ.) και το Σάββατο (10:00 π.μ. – 19:00 μ.μ.), στο Δημοτικό Ιατρείο Δελφών.

Πηγή: In gr
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *