Δωρεάν παιδιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις από τους Γιατρούς του Κόσμου στην Τρίπολη

Δωρεάν παιδιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις από τους Γιατρούς του Κόσμου στην Τρίπολη

22/4/2015                                                                              8:39

 

Δωρεάν παιδιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις προσφέρει η κινητή ιατρική μονάδα των Γιατρών του Κόσμου στην Τρίπολη, σε παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης σε δομές Υγείας για οικονομικούς ή κοινωνικούς λόγους.
Η Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα θα βρεθεί το Σάββατο 25 και τη Κυριακή 26 Απριλίου στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο, Πλατεία Πετρινού, από τις 09:00-14:00 και θα προσφέρει:
– παιδιατρική περίθαλψη, διαγνωστικό έλεγχο, οδοντιατρικό έλεγχο και παρακολούθηση
– φαρμακευτική αγωγή με την παροχή βασικών παιδιατρικών φαρμάκων
– προληπτική φροντίδα και αγωγή υγείας
– εμβολιαστική κάλυψη σε ανασφάλιστα παιδιά.
Από το 2003 έως σήμερα, οι Γιατροί του Κόσμου έχουν προσφέρει φροντίδα σε περισσότερα από 57.000 παιδιά ηλικίας 4-12 ετών, σε 30 νησιά και 45 Νομούς της Ελλάδας.

Πηγή: health.in.gr

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.