Δωρεάν κλινική εξέταση μαστών σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη

Δωρεάν κλινική εξέταση μαστών σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη

21/5/2015                                                                      09:00

 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» προσφέρει δωρεάν κλινική εξέταση μαστών σε νέες γυναίκες 20-39 ετών σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 2 – 16 Ιουνίου, κατόπιν ραντεβού.

Η δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα ενημέρωσης και πρόληψης του συλλόγου, με στόχο την αφύπνιση των νεαρών γυναικών για τον καρκίνο του μαστού, δεδομένου ότι τα ηλικιακά όρια εμφάνισης του έχουν μειωθεί.

Οι ενδιαφερόμενες γυναίκες, 20-39 ετών, να υποβληθούν σε δωρεάν κλινική εξέταση μαστού, θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τους αριθμούς:
– Αθήνα 210 4180006
– Πάτρα 2610 222274
– Θεσσαλονίκη 2310 285181
το διάστημα 25 – 29 Μαΐου 2015 προκειμένου να κλείσουν ραντεβού.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται το διάστημα 2 – 16 Ιουνίου καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από Χειρουργούς Μαστού, της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ).
Εάν χρειαστεί κάποια γυναίκα επιπλέον εξέταση, όπως υπερηχογράφημα ή μαστογραφία, θα έχει τη δυνατότητα να την κάνει δωρεάν σε αξιόπιστο διαγνωστικό κέντρο.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού (ΕΧΕΜ).

Πηγή: health.in.gr

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.