Έμπολα – Εποχική Γρίπη

Η επιδημία αιμορραγικού πυρετού από τον ιό Ebola έκανε την είσοδό της στην Ευρώπη, με όλους τους Διεθνείς Οργανισμούς Δημόσιας Υγείας να έχουν τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Παράλληλα, εδώ και λίγες μέρες, έχει ξεκινήσει η περίοδος επιτήρησης της εποχικής γρίπης με το ΚΕΕΛΠΝΟ να είναι σε εγρήγορση και να συνιστά την τήρηση των μέτρων πρόληψης

Μαζί μας σήμερα ο κ. Αθανάσιος Τσακρής, καθηγητής στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και η κυρία Ξανθή Δεδούκου, παιδίατρος- Λοιμωξιολόγος, Υπεύθυνη Γραφείου Νοσοκομειακών Λοιμώξεων ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.