Ημερίδα για τη βελτίωση του συστήματος οργάνωσης των ελέγχων για την ασφάλεια των τροφίμων

Ημερίδα για τη βελτίωση του συστήματος οργάνωσης των ελέγχων για την ασφάλεια των τροφίμων

14/12/2015                                                                                                         10.15

 

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ως Εστιακό Σημείο της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων στην Ελλάδα, διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα : «Αξιολόγηση επικινδυνότητας χημικών παραγόντων : Ενισχύοντας τις βάσεις για την ασφάλεια των τροφίμων», που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 15 Δεκεμβρίου 2015, στο Ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis, Παρθενώνος 19 – 25, Αθήνα.

Η ημερίδα θα εστιάσει σε θέματα που σχετίζονται με τη βελτίωση και προώθηση της επιστημονικής συνεργασίας στην Ελλάδα, πάνω σε θέματα αξιολόγησης της επικινδυνότητας χημικών παραγόντων και ανάπτυξης πρακτικών και σχετικών εργαλείων με δυνατότητα εφαρμογής στον έλεγχο των τροφίμων.

Η θεματολογία της ημερίδας θα αναπτυχθεί από εκπροσώπους της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, αλλά και της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων, καθώς και από εκπροσώπους φορέων με συνάφεια στην ασφάλεια των τροφίμων. Θα ακολουθήσει συζήτηση με στόχο να εντοπιστούν τυχόν προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες για την αποτελεσματική συνεργασία και να αναδειχθούν προτάσεις προς περαιτέρω βελτίωση του συστήματος οργάνωσης των ελέγχων για την ασφάλεια των τροφίμων.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.